Toneelvereniging Molière


Beng op, Beng tekst, Beng af!


In “Beng op, Beng tekst, Beng af!” volgt u de generale repetitie en een van de voorstellingen van een platte klucht, gespeeld door een toneelgezelschap onder leiding van regisseur Ilse. Trouwe bezoekers van Molière herkennen het toneelgezelschap van vorig jaar.

 

In het eerste bedrijf vallen we in de generale repetitie. Het loopt nog lang niet zoals het moet: een bord met sardientjes zorgt voor veel hoofdbrekens, deuren klemmen, teksten worden vergeten en contactlenzen raken zoek. De zenuwen raken steeds meer gespannen, de frustraties nemen toe en de emoties laaien op.

 

In het tweede bedrijf zijn de spelers inmiddels op tournee in het land. De toeschouwers zijn getuige van de situatie achter het decor en nu blijkt dat de onderlinge spanningen alleen maar zijn toegenomen. Sommige spelers hebben elkaar de oorlog verklaard en schuwen zelfs fysiek geweld en doodsbedreigingen niet. De situatie achter het decor wordt hierdoor steeds chaotischer en vanuit die chaos moeten de spelers op om hun rol in de klucht te vervullen. Dat kan natuurlijk niet goed gaan!In de krant!

CTR Hollands Kroon, 11 april 2018
CTR Hollands Kroon, 11 april 2018

Wie Wat Waar


Molière speelt op 11, 12 en 18 mei 2018 de hilarische voorstelling 'Beng op, Beng tekst, Beng af!' in Dorpshuis De Mafkikker in Oude Niedorp. 

Bal na


Na de voorstellingen is er live muziek van Bad Habit op 12 en 18 mei, op 11 mei zorgen we zelf voor een gezellig muziekje. 

Cast & Crew


Weten wie er meespeelt en meewerkt aan Beng op, Beng tekst, Beng af? Check de Cast & Crew-pagina!


De kaartverkoop is begonnen!